(foto: real, twitter)

Liverpool signerte Arthur Melo på lån fra Juventus på siste dag av overgangsvinduet, men nå hevder spansk media at en annen midtbanespiller toppet ønskelista på Anfield.

De røde hentet altså inn Arthur Melo på lån fra Juventus i de siste timene av vinduet. Skadeproblemene på midtbanen førte til at Liverpool måtte ombestemme seg i beslutningen om å ikke signere en midtbanespiller i sommer, skriver Liverpool Echo.

LES OGSÅ: Liverpool får hard konkurranse om Bellingham

Gjennom hele vinduet ble Liverpool koblet til en rekke potensielle mål. Nå har en rapport fra Spania hevdet at de røde la inn en stort bud før de bestemte seg for å gå for Arthur i stedet.

Ifølge det spanske nyhetsbyrået AS prøvde Liverpool seg med et bud på Real Madrids midtbanespiller Federico Valverde i løpet av de to siste dagene av overgangsvinduet. Det har blitt hevdet at tilbudet var verdt rundt 100 millioner euro (87 millioner pund).

Liverpools tilbud raskt ble avvist av Madrid, de ønsket ikke å selge Valverde så sent i vinduet. Uruguayaneren var linket til Liverpool gjennom sommeren, men ryktene stilnet etter hvert som vinduet nærmet seg slutten.

SISTE: Kanté har avslått ny kontrakt fra Chelsea

Klopp & Co prøvde seg ikke bare på Valverde. I følge Fabrizio Romano var RB Leipzig-stjernen Konrad Laimer også aktuell for Anfield før vinduet stengte.

Det har blitt hevdet at Liverpool var virkelig interessert i å signere den østerrikske landslagsspilleren, men Leipzig gjorde det umulig for spilleren å forlate i dette vinduet. Laimers nåværende kontrakt går ut på slutten av sesongen. Bayern München viser interesse for midtbanespilleren.