Facundo Pellistri

Det var en livslang drøm som ble en realitet for den nå 20 år gamle høyrevingen Facundo Pellistri da Manchester United høsten for to år siden hentet han fra CA Peñarol i Uruguay. – Men istedenfor å bli på Old Trafford ble det to sesonger på utlån hos Alaves som spiller i Segunda División i Spania.

Utlånet har vært greit nok, med 35 kamper, men ingen assist eller mål. Pellistri mener han er klar for mer, men har ikke fått muligheten hos Manchester United manager Erik ten Hag og nå er tålmodighetens slutt i følge uruguayanerens agent

Agent, Edgardo Lasalvia, sa til ESPN Uruguay: «Jeg tror at med et godt verdensmesterskap, som vi tror han kommer til å ha, er hans avgang nært forestående.»

SISTE: Klopp har støtte fra klubben for å kjøpe Bellingham

Med nesten tre år igjen av kontrakten hans, er det uklart om United vil tjene penger på den unge uruguayaneren, eller sende ham ut på lån for mer erfaring.

Mens en skade hindret Pellistri fra å dra på lån over sommeren, og han har vært på Uniteds benk flere ganger denne perioden.

Spilleren, som ennå ikke har dukket opp i klubbens 17 kamper i Premier League og Europa League

Pellistri tripper etter mer: «Jeg er glad for å spille igjen, og nå vil Manchester ha en viktig rekke kamper, så jeg håper også å få minutter i klubben.

«Erik ten Hag er en god trener, med en veldig klar idé; Jeg har veldig lyst til å begynne å delta på laget.»

Han er bak Antony, Marcus Rashford, Jadon Sancho, Anthony Elanga og Alejandro Garnacho.

Les: Football-Insider: Skal kuppe Liverpool-signering

Facundo Pellistri har syv kamper for Uruguay og vil sannsynligvis være med i troppen til VM i Qatar senere denne måneden.