Spilte med de beste. (foto: van der vaart, twitter)

Tottenham klarte å komme seg videre i Champions League etter en dramatisk siste runde i gruppa hvor alle kunne gå videre. Det er få som tror London-klubben kan gå hele veien i verken Champions League eller Premier League denne sesongen. Men tidligere Tottenham-stjerne Rafael van der Vaart har en overraskende løsning til Conte.

Hakim Ziyech får lite spilletid hos Chelsea, og Rafael van der Vaart mener bestemt at den tidligere Ajax-stjernen er den manglende ingrediensen i Tottenham for å hjelpe dem å vinne Premier League. Chelsea var villige til å selge Ziyech i sommer da Thomas Tuchel var sjef.

SISTE: Nok en England-stjerne skadet rett før VM

AC Milan skal ha vært nærmest å signere angriperen, men budet på 25 millioner pund ble avvist. Tuchels sparking ble sett på som en mulighet for Ziyech til å komme tilbake i folden i Chelsea, men han har ikke klart seg mye bedre under Graham Potter.

Den marokkanske stjernen har måttet kjempe med bare en håndfull innhopp fra benken siden Potter tok ansvaret. Ziyech har ikke levd opp til forventningene siden han kom fra Ajax tilbake i 2020.

SISTE: Klopp har støtte fra klubben for å kjøpe Bellingham

I Eredivisie fikk Ziyech et rykte som en av Europas mest kreative angrepsspillere, og han hadde tre målgivende pasninger i den underholdende 4-4-kampen mot Chelsea i oktober 2019. Men Chelsea-fansen har blitt skuffet over Ziyechs prestasjoner og angriperen kan være klar for ny utfordring neste år.