Kikker allerede inn i nær fremtid? (foto: dortmund, twitter)

Dortmund vet at de største klubbene i verden ønsker å signere Bellingham neste sommer. De forventer han at sprenger 100 millioner euro-grensen og blir den dyreste engelskmannen noensinne, og den største summen som noen gang er betalt for en midtbanespiller.

De siste dagene har flere rapportert at tyskerne skal håpe på 130 millioner for 19-åringen.

City har meldt seg på, og vil ikke sitte ved å la ham slutte seg til en rival, det samme gjør Liverpool – som hadde blitt sett på som favoritter lenge. Mens Real Madrid vil at Bellingham skal bli en del av et ny, ung midtbanetrio med Aurelien Tchouameni og Eduardo Camavinga.

SISTE: Toni Kroos avslører fremtidsplanene

Flere har stilt spørsmålstegn ved om Liverpools eiere er villig til å støtte Klopp i et gigantovergang med så mye penger involvert. Tidligere har Klopp måttet selge for å få bruke de største summene.

Men nå melder de tre journalistene Axel Hesse, Tobias Altschäffl og Jörg Weiler i tyske Blind i større sak om Bellingham at Klopp har støtte fra klubben for å kjøpe engelskmannen.

De skriver at Klopp og Fenway Sports Group-president Mike Gordon har blitt enig om å gjøre et skikkelig forsøk på å sikre seg den engelske landslagsspilleren.

OLD TRAFFORD: Villig til å gå ned i lønn

Klubben har satt av 100 millioner pund til midtbanespilleren som Liverpool virkelig lengter etter, noe den vanskelige starten på denne sesongen har vært et klart bevis på.

Men denne investeringen vil nok etter all sannsynlighet kreve at Liverpool klarer å kvalifisere seg til neste års Champions League. Bellingham, som kan velge og vrake vil nok heller ikke ønske å komme til en klubb som ikke er med i den prestisjetunge turneringen.