Taper seg ikke med alderen. (foto: real, twitter)

Toni Kroos har sagt at han fortsatt ikke har bestemt seg for om han vil forlenge sin Real Madrid-kontrakt eller ikke neste sommer.

Kroos har vært strålende denne sesongen og har hjulpet Madrid til topps i både La Liga og i deres Champions League-gruppe.

«Jeg føler meg veldig bra fysisk, jeg er veldig glad,» sa Kroos på en pressekonferanse tirsdag.

«Jeg er rolig. Det er morsomt, noen ganger leser jeg ting [om fremtiden min], men selv jeg vet ikke hva som kommer til å skje. Jeg har sagt at jeg skal tenke på det neste år, eller nå under pausen. Da skal jeg prøve å bestemme meg for hva jeg vil gjøre.»

SISTE: Melder seg på i kampen om Hazard

Kroos kom til Madrid fra Bayern München i 2014 og har vunnet fire Champions League- og tre LaLiga-titler i løpet av sin tid i Spania.

«Jeg har alltid sagt at jeg ikke vil gå noen steder,» sa Kroos.

«Jeg vil ikke bytte klubb. Jeg legger opp her. Det eneste jeg ikke vet er når. Jeg vet ikke hva jeg tenker. Vi får se neste år, men klubben og jeg er rolige. Vi snakkes i januar, februar, eller det kan være mars. Ikke bli nervøs, for det er ikke jeg!»

OLD TRAFFORD: Villig til å gå ned i lønn

Kroos har utgjort en del av en ikonisk midtbanetrio på Bernabeu, og spilte sammen med Casemiro og Luka Modric – Casemiro gikk til Manchester United i august, og både Kroos og Modric, 37, vil være uten kontrakt neste sommer.

«Det er hver av våre avgjørelser,» sa Kroos, da han ble spurt om fremtiden hans var knyttet til Modric. «Vi legger vekt på forskjellige ting. Jeg spør ikke Luka hva han skal gjøre. Han er gammel nok til å vite det, og det er jeg også.»

Dette er dårlige nytter for både Bayern München og flere Premier League-klubber som hadde håpet på at den tyske legenden skulle avslutte karrieren et annet sted enn i Madrid.