Numero Uno. (foto: united, twitter)

Keeper-situasjonen på Old Trafford er fortiden uavklart med De Geas kontrakt som går ut til sommeren. United har den siste tiden vært linket til flere av Europas beste keepere.

David De Gea er villig til å gå ned i lønn for å fortsette i United i sin trettende sesong på Old Trafford neste år. Keeperen er av de best betalte spillere i Premier League og skal være villig til å akseptere mindre enn 375 000 pund i uken som han nå har i Manchester United.

LES OGSÅ: Nedturen fortsetter for Alli

De Gea (31) har vært i United siden 2011 etter en overgang verdt 19 millioner pund fra Atletico Madrid.

Men hans nåværende kontrakt utløper i 2023 og samtaler har ennå ikke begynt om en forlengelse.

De Geas kontrakt har en opsjon som vil ta den til 2024. Det vil imidlertid føre til at United fortsetter å betale 375 000 pund i ukelønn, noe klubben ikke skal ha særlig lyst til.

Vil beholde De Gea (foto: united, twitter)

Athletic hevder De Gea er klar til å ta grep selv for å forbli i nordvest. De sier at spanjolen er åpen for å akseptere reduserte ukelønnen i en helt ny avtale som sikrer fremtiden hans i United i minst ett år til. Etter å ha sett at klubben har blitt linket flere topp-keepere skjønner han at noe må gjøres.

Sjef Erik ten Hag ønsker at De Gea blir etter flere gode kamper denne sesongen. Og samtaler om en avtale kan starte når sesongen er i gang igjen etter verdenscupen.

SISTE: Melder seg på i kampen om Hazard

Ten Hag sa: «Vi skal først fokusere på de neste kampene, men når vi ferdig med denne perioden, har vi verdensmesterskapet og så må vi tenke på kontrakten hans.

«Vi har våre strategier for hvordan vi skal håndtere det.

«Det er klart allerede, og jeg har allerede lagt vekt på det flere ganger.

«Jeg er veldig fornøyd med David, han er en fantastisk keeper. Han er bare 31, han er sprek, han kan utvikle seg enda mer.

«Han har vært imponerende for Man United, og jeg tror han fortsatt vil være det i fremtiden også.»