Skal ha en keeper som også er del av angrepsstyrken til United. (foto: united, twitter)

Når vi andre går inn i høstmørket og begynner å småsnufse, tar noen av oss kanskje en sykdag på sofaen uten å bli spesielt lagt merke til. Når Manchester United skal inn i den viktige europaligakampen på torsdag, blir alt av fravær på Carrington treningsfelt registrert og rapportert.

United-spillerne setter seg på flyet senere på onsdag, Erik ten Hag holder pressekonferanse i baskerland 19.15. Da får vi vite mer om spillerne som er klare/ikke klare til torsdagens kamp, hvor United har mulighet til å matche Real Sociedad på topp i Gruppe E med seier.

Så er det noe nytt på spillerfronten? Alltid tilstedeværende Manchester Evening News har tradisjon med å fotografere alle spillerne som kommer til Carrington i sine luksusbilder og overvåke alle treninger, nå melder lokalavisa at verken Antony eller Jadon Sancho var å se på den første delen av treningen før avreise.

Lindelöf var syk forrige Premier League-kamp, men var på plass på treningsfeltet på onsdag. Antony Martial er også tilbake på fellesøktene. Viser det seg at både Antony og Sancho ikke kan dekke vingene, kan ten Hag ende opp med Elanga-Fernandes-Rashford-Ronaldo i angrepsfireren som mot West Ham. Alejandro Garnacho viste mot Sheriff at også han har noe å bidra med i Europaligaen.

Vi gleder oss uansett stort til kamp.