Jackson i driv mot mål. (foto: villareal, twitter)

Nicolas Jackson ble hentet opp til Villareals førstelag i august av Unai Emery. Nå er treneren kastet inn i Premier League-sirkuset for å styre Aston Villa-skuta tilbake på kurs (når arbeidstillatelsen i UK er på plass). Ikke overraskende linkes den senegalesiske forwarden til Villa, om to måneder kan 21-åringen med kontraktsutløp i sommer fritt forhandle med andre klubber.

Og det blir neppe bare med Aston Villa. Ifølge The Mirror har Jackson overbevist såpass i de 28 Villareal-kampene at tre Premier League-klubber nå linkes til 21-åringen. Denne sesongen har angrepsspilleren levert 2 scoringer og 2 assists på syv hundre minutter i La Liga. I Europaligaen ble han matchvinner i 0-1 seieren mot Austria Wien.

LES: Football-Insider: Skal kuppe Liverpool-signering

Jackson har en vanvittig fart og rett-på-mål-stil som har fått Villareal-supporterne til juble og gjort senegaleseren til en av de hotteste prospects i La Liga. Emery har selv vært mentor for spilleren og skal ha satt Jackson på ønskelista hos Villa, ifølge The Mirror har også Everton og Newcastle fulgt utviklingen til Jackson nøye og gjør seg klare.

For Jackson er timingen perfekt med status som free agent om et halvt års tid. Da er det heller ikke overraskende at 21-åringen også følges av Barcelona. Vi holder en knapp på Aston Villa og Emery.

LES OGSÅ: Xavi Hernandez skuffet det snakkes om en retur for Mikel Arteta