Erik ten Hag og Cristiano Ronaldo har et anstrengt forhold...Det bedret seg ikke med Ronaldos intervju med Piers Morgan. Twitter/@TimelineCR7

Det liten tvil om at Ronaldos tid på Old Trafford nærmer seg slutten. Det er heller ikke noen hemmelighet at Ten Hag trenger flere folk på topp. Manchester United skal ha identifisert Bayern Münchens Eric Maxim Choupo-Moting som erstatter for Cristiano Ronaldo.

LES OGSÅ: – Han er den siste brikken Tottenham trenger

Erik ten Hag ser etter å erstatte den femdobbelte Ballon d’Or-vinneren med en annen erfaren spiss, som har vunnet trofeer med både Bayern og Paris Saint-Germain.

I 2018 hadde den kamerunske landslagsspilleren en periode i Premier League med Stoke City, og scoret fem mål på 20 kamper gjennom sesongen. Siden den gang har han spilt sammen med noen av de beste talentene i Europa.

SISTE: Nok en England-stjerne skadet rett før VM

I det siste har Choupo-Moting vært i scoringsform for Bundesliga-laget. Han har åtte mål og assistert tre på bare 13 kamper.

Ifølge MediaFoot blir 33-åringen seriøst vurdert av United-manageren da trenger flere spiss-alternativer i troppen.

Med Ronaldo tilsynelatende desperat etter et trekk, kan en januar-avtale for Choupo-Moting være et godt og billig alternativ for Ten Hag hvis den portugisiske landslagsspilleren forlater Manchester.