Snart tom stol hos Rangers. (foto: rangers, twitter)

Vi føler med Rangers-supporterne som på tirsdag endte returen til Champions League etter tolv års tørke med den totale ydmykelsen. Null poeng på seks kamper, -20 mål med to egne scoringer på 540 minutter. For manager Van Bronckhorst betyr dette veien mot exit.

Resultatene for den stolte skotske klubben ble smertefullt svake, likevel mener vi det blir feil å male dette helt svart for Rangers. Tilbake etter tolv år er en prestasjon i seg selv, andreplassen i Europaligaen ligger bare et halvt år tilbake i tid. Det betyr nå tydelig null og niks for Rangers-ledelsen. Heller ikke andreplass i Premiership etter tolv kamper og fire poeng bak erkerivalen Celtic gir nederlenderen cred.

LES: Nok en England-stjerne skadet rett før VM

Ifølge Football-Insiders kilde har et misnøye i Rangers-hierarkiet steget i takt med ydmykelsene i Champions League, der det nå er satt i gang grunnarbeidet for å hente inn en ny manager. Bakgrunnsjekk gjennomføres, short list skribles ned.

LES OGSÅ: Tenker hardt på å kansellere kontrakt med Kasper Dolberg

Det ser derfor ikke ut til at vi får se den nederlandske treneren tilbake på Ibrox Stadium etter VM-pausen, 15. desember. Vi er vant til det, men syntes fortsatt at suksess for et halvt år siden i Europaligaen og tap mot tre av Europas beste klubber i Napoli, Liverpool og Ajax sportslig sett ikke kvalifiserer til et ublidt tupp der bak.