Sikrer seg arbeidsro. (foto: united, twitter)

Da Solskjær hentet unge Daniel James fra Swansea 2019, var det en interessant signering som senere viste seg å være «for lett» for å gi en klubb som Manchester United det nødvendige trøkket på vingen. Når gjengen på Old Trafford returnerer til Championship for å hente forsterkning, blir dette en helt annen situasjon.

Daniel James var en spiller Solskjær og United likte, men waliserens ble aldri en brikke i et Man United-spill. Erik ten Hag har vist fra dag én at han har en krystallklar oppfatning av hva som skal leveres i samtlige posisjoner. Sannsynligheten er stor for at Max Aarons kan bli det James aldri lyktes med i løpet av sine to år i den røde drakta.

Europaligaen: Real Sociedad – Manchester United, 3. november

For det ryddes vei for å hente Norwichs høyreback til Old Trafford. Interessen for den engelske U21-landslagsspilleren er alt annet enn ny, men Ifølge Football-Insiders kilde er United nå klar for å step up plans der 22-åringen står på ønskelista. Wan-Bissaka er minimalisert med fire minutter på kamparenaen, der det ikke bare er skade som holder Solskjærs favoritt utenfor spotlighten i Premier League og Europaligaen. Ten Hag har sluppet til Diogo Dalot, proppfull av offensive gener og teknikk til å true motstandernes forsvar på sine kontinuerlige løp, spillertypen manageren digger.

Premier League: Aston Villa – Manchester United, 6. november

Etter den knepne 1-0 seieren mot West Ham i helgen, roste nederlenderen Dalots utvikling, og la til at Man United trenger to gode høyrebacker.

Premier League: Chelsea – Arsenal, 6. november

Max Aarons har vist han passer inn i Ten Hags profil for en høyreback. Med 22-åringens voldsomme energi, styrke, fart og teknikk, får United også en ung spiller som har vist han takler tempoet i verdens tøffeste liga. Som førstevalget hos Norwich fra begynnelsen av 2018/19-sesongen, har Aarons solide 70 Premier League-kamper bak seg i tillegg til de 104 kampene i Championship.

22-åringen har startet i Norwich sine 17 første Championship-kamper, i 3-1 seieren mot Stoke på lørdag kom den første kampen på benken.

Ifølge Football-Insiders kilde kan det bli overgang i januar, der United må ut med rundt 15 millioner pund for å overtale Championship-klubben til å slippe Aarons midtveis i sesongen. Norwich innså tidlig at dette var den spiller som de «hadde på lån», nå handler det om å dra mest mulig ut av salget.

Blir det Aarons-overgang, har United-supporterne mye å glede seg til. Under Ten Hags coaching har 22-åringen definitivt potensialet til å bli en solid forsterkning allerede fra start.