Dolberg. (foto: sevilla, twitter)

På Deadline Day ble Kasper Dolberg hentet på utleie av Sevilla, ledet av Julen Lopetegui. Nå er Lopetegui på vei til Premier League, mens dansken er på vei til å få kontrakten kansellert.

Den danske landslagsspilleren ble hentet av Patrick Vieira til Nice fra Ajax i 2019, men da Arsenal-legenden ble sendt på dør, mistet Dolberg etterhvert posisjonen i klubben. I sommer ble det klart for sesongutleie til Sevilla med kjøpsopsjon, noe som signaliserte at Sevilla vurderte Dolberg som en permanent forsterkning.

LES: Football-Insider: Skal kuppe Liverpool-signering

25-åringen har fått noen minutter i Champions League-kampene, i La Liga har det blitt tre kamper så langt i sesongen. Den ene utfordringen for senterforwarden er at han ikke presterer i forhold til forventningene (1 assist på 7 kamper), den andre er at Sevilla-trener Jorge Sampaoli ikke har sansen for en «introvert skandinav».

-Det er spillere som sammen er styrket, og andre som nøytraliserer hverandre. Dolberg er ung med store egenskaper, men han trenger en relasjon til medspillerne. Dette er ikke tennis, det er fotball. Det er 11 spillere som spiller.. Han kan ikke språket, og han er introvert, sa Sampaoli til Bold før kampen mot FC Köbenhavn i Champions League (3-0 seier).

Ifølge det franske mediet Nice-Matin jobbes det nå i Sevilla for å oppheve leieavtalen før tiden. Tvilsomt at Nice er keen på å få tilbake Dolberg i januar, men Ligue 1-klubben er heller ikke tjent med at Dolberg risikerer å returnere til Nice i sommer uten kamper i beina. Uansett er dette en trøblete situasjon for spilleren som skal være på topp til VM-sluttspillet om få uker.

LES OGSÅ: Tre Premier League-klubber klar for å overtale Nicolas Jackson