Kan få inn en gammel kompis. (foto: liverpool, twitter)

De siste publiserte regnskapstallene fra Liverpool viste 160,7 millioner pund i assets. Tallene fra forrige sesong forventes å vise ny rekordomsetning etter å ha vært kandidat til quadruple nesten helt inn til sesongslutt. Nå har Fenway Sports Group skjønt at det ikke har noen hensikt å sitte og ruge på pengene.

Lørdagens poengdeling på Anfield med Brighton (3-3) viste at utfordringene til forrige sesongs quadruple-kandidat ikke er forbipasserende. Ti poeng bak Manchester City (Liverpool med én færre kamper spilt) i Premier League får varsellampene til å blinke. LeoVegasSjekk boosted odds på 4.00 for Haaland/Mbappé/Benzema

LES: The Telegraph: Gjør klart for Benitez comeback!

I januar dro Liverpool-eierne opp 50 millioner for Luis Diaz, i sommer kom rekordovergangen på Darwin Nunez på 85 millioner pund. Mens Liverpools dyreste spiller fortsatt jobber med å finne ut av engelsk fotball, surfer Manchester City på en enorm Haaland-bølge (les: Haaland skaper skikkelig trøbbel for Liverpools dyreste spiller).

Nunez, Fabio Carvalho, Calvin Ramsey, Arthur Melo (på leie). Selv om Liverpool har gått hardt ut på sommerens overgangsmarkedet, gjøres det klart for big spending i januar. Ifølge Football-Insiders kilde har Liverpool-eierne satt av en stor pott til «huge-money january signing«.

LeoVegasSjekk boosted odds til ukens kamper

Dette betyr at de røde trolig går for målet over alle mål, Jude Bellingham. Ifølge Football-Insider er grunnarbeidet gjort for overgangen som nok en gang vil knuse klubbrekorden. Med Dortmunds signaler om at de ikke gidder å høre på bud under 150 millioner euro og med resten av gigantene i Europa også på jakt etter 19-åringens signatur, kan dette bli styggdyrt.

LES OGSÅ: Tidligere Real Madrid-trener skal hentes til Wolverhampton

Om det blir Bellingham i januar, eller ikke, ifølge Football-Insider akter Liverpool uansett å ha med seg en forsterkning fra A-lista inn i siste del av sesongen. Det jobbes på høygir hos Liverpool for å finne den rette spilleren. Jürgen Klopp skal få hjelp.