Pep Guardiola er i storform om dagen (foto: city, twitter)

Prøver å overtale Premier League-stjerne

Manchester City skal jobbe iherdig for å overbevise Bukayo Saka om å komme til Manchester neste sommer, mens Arsenal prøver å friste unggutten med lønnsøkning og en ny kontrakt.

SISTE: Newcastle enige med spiss

The Gunners vil at Saka skal signere en ny kontrakt i London-klubben ettersom de har blitt stadig mer bekymret over Citys jakt på den engelske stjernen, melder 90min.

21-åringens nåværende avtale utløper i 2024, og ifølge 90min har Arsenal hatt samtaler med kantspilleren og hans representanter i lang tid for å få på plass en ny avtale.

Saka herjer i Premier League. (foto: arsenal, twitter)

Saka er en av Artetas viktigste spillere og er bare 21 år.

Den engelske landslagsspilleren er en de ikke vil miste, men Man City har kraften og pengene til å overbevise den unge landslagsspiller om å flytte nordover.

LES OGSÅ: United vil selge nok et Solskjær-kjøp

Football.london hevder at Arsenal har tilbudt Saka en solid lønnsøkning med en ny avtale verdt £200k i uken, men det vil fortsatt være mindre enn Phil Foden forventes å tjene med sin nye City-kontrakt, ifølge rapporten .

Da han nylig hadde en sak om Sakas Arsenal-fremtid, skrev Fabrizio Romano i sin CaughtOffside-spalte at ting så lyst ut fra et Arsenal-perspektiv.

«De engelske toppklubbene har overvåket situasjonen en stund, men den gode nyheten for Gunners-supportere er at Arsenal er spillerens prioritet: Saka elsker klubben og det er en forhandling på gang,» sa Romano.