Ikke helt i mål med keeperkabalen.

Med Casemiro på benken blir han overflødig

Ifølge 90min er Manchester United villige til å la Donny van de Beek forlate klubben.

Siden Solskjær signerte fra Ajax var det forventet at van de Beek ville ta karrieren til et nytt nivå i United, men med begrensede tid på førstelaget og en låneperiode i Everton forrige sesong, har van de Beek ikke klart innfri forventningene.

SISTE: Newcastle enige med spiss

Med ankomsten til Erik ten Hag ble van de Beek forventet å gjenopplive sin Man United-karriere etter å ha spilt under nederlenderen i Ajax tidligere, men ten Hag har foretrukket nysigneringen Christian Eriksen og Scott McTominay i stedet for van de Beek.

En rapport i 90min har hevdet at Man United har informert van de Beek at klubben ikke vil stå i veien for ham hvis han ønsker å forlate i overgangsvinduet i januar, og gir ham også muligheten til å bli hvis han vil og kjempe for plassen sin.

Bruno Fernandes var en god investering av Solskjær, i motsetning til Donny van de Beek

Van de Beek vil ikke mangle friere i markedet med tidligere klubb Ajax og deres rivaler PSV Eindhoven som er interessert i å signere den nederlandske midtbanespilleren.

TILBAKE: Rafael Benitez høyaktuell for Premier League-retur

Uniteds nye storsignering Casemiro har ennå ikke klart å sikre seg en plass på laget, noe som gjør det enda vanskeligere for van de Beek å få spilletid. Han har falt enda lenger bak i køen. Casemiros brasilianske lagkamerat Fred er et annet alternativ som ofte har blitt foretrukket foran van de Beek.

Den 25 år gamle midtbanespillerens karriere har stagnert siden han forlot Ajax i 2020, og han trenger desperat en overgang for å den tilbake på riktig spor.

Ole Gunnar Solskjær har fått kritikk for flere av spillerkjøpene han gjorde under sin tid som United-manager. Donny van de Beek, Wan-Bissaka, Harry Maguire og nå etter hvert Ronaldo ser alle ut som kostbare Solskjær-kjøp som er overflødige Old Trafford.