Rafa Benitez står parat til å ta over en Premier League-klubb så fort sjansen byr seg. (foto: benitez, twitter)

Bare åtte måneder etter han fikk sparken.

Steve Cooper er under press i Nottingham Forest og Rafa Benitez sies å være en potensiell erstatter.

The Telegraph melder at den tidligere Everton- og Liverpool-sjefen vurderes til å ta over som Nottingham Forest-sjef dersom Steve Cooper skulle få sparken.

SISTE: Chelsea og Real Madrid-legende legger opp

Cooper gjorde det utenkelige forrige sesong og guidet Forest fra bunnen av Championship til opprykk via sluttspillet. Imidlertid har starten på deres første sesong på 23 år i Premier League vært tøff. Forest ligger på bunnen av tabellen med fire poeng på åtte kamper og tapte 4-0 mot bunnrivalene Leicester City i går kveld.

Laget fra City Ground har kjøpt en helt ny stall i sommer og har utrolig nok hentet inn totalt 23 spillere og brukt rundt 150 millioner pund.

Nottingham Forest-manager Steve Cooper har allerede glemt opprykksfesten (foto: forest, twitter)

Nå er Cooper angivelig under press – og Benitez er allerede øremerket som en potensiell erstatter.

Spanjolen har vært uten jobb siden hans forglemmelige periode som Everton-manager. Benitez varte bare seks og en halv måned på Goodison Park etter å ha etterfulgt Carlo Ancelotti.

Tynn forklaring fra Ten Hag: Derfor ble Ronaldo værende på benken

Han ble sparket i januar etter bare én Premier League-seier på 13 kamper, da store deler av fansen krevde at klubben skulle kvitte seg med den den tidligere Liverpool-manageren. Det skjedde til slutt etter et 2-1-tap for bunnlaget Norwich.

Benitez hadde bedre tider på den andre siden av Stanley Park, hos Merseyside-rivaler Liverpool tidligere i karrieren. Han ledet de røde til Champions League-seier i 2005 og FA-cupen året etter.

Benitez har også hatt ansvaret for Newcastle United og Chelsea i Premier League, samt Inter Milan, Real Madrid og Valencia.

Nå kan han stå over sin tøffeste jobb noensinne om har får ansvaret for å redde Forest fra nedrykk.