Rafael Benitez

Klubben har vært noen tiår utenfor øverste divisjon, da opprykket kom etter forrige sesong var eierne av Nottingham Forest fast bestemt på å ikke returnere til Championship. Det ble satt i gang en hemningsløs shoppingrunde på overgangsmarkedet med over tjue forsterkninger, inkludert Dean Henderson (på leie) og Jesse Lingard. Problemet er at denne nye gjengen skulle fungere sammen i løpet av noen få sommermåneder.

Mannen for de gode tider forrige sesong var Steve Cooper, i oktober har han blitt en del av problemet. Cooper ble hentet til Forest i september 2021 og skapte mirakler for klubben, men etter 8 PL-runder har Forest med 4 fattige poeng vist at all verdens individuelle forsterkninger ikke løser noe når de møter noen av verdens beste lagmaskiner. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 4.00 for Haaland/Mbappé/Benzema

Da Brentford rykket opp til Premier League, sørget Thomas Frank for å putte inn forsterkninger på ulike posisjoner, men det var fortsatt Brentford-ånden som var med videre fra Championship. Spillerne som ble hentet inn var nøye utvalgt til å forsterke den allerede eksisterende lagmaskinen til den danske manageren.

LeoVegas: Sjekk boosted odds til ukens kamper

Hos Forest har forrige sesongs gnistrende lagspill ikke fått satt seg i Premier League. Jesse Lingard ble hentet inn til en ukelønn på ville 200 000 pund, for det har den tidligere United-spilleren levert absolutt ingenting i løpet av syv Premier League-kamper på banen.

Ifølge The Telegraph jobbes det nå med å hente inn en manager hos Forest, en rev som kan vinne enkeltkamper og gi spillere og supportere et håp når de orker å se på ligatabellen. For akkurat nå er det lite som tyder på at Cooper har funnet ut av Premier League-motstanderne.

The Telegraph hevder Nottingham Forest nå nærmer seg en oppsigelse av Cooper, der Rafael Benitez står øverst på lista over erstattere.

Steve Cooper har to sesonger for Swansea før han ble hentet til Nottingham, Rafael Benitez har ledet en haug med klubber i tre av de største europeiske ligaene, og har vært gjennom alt som kan tenkes av faser i en kamp og i sesongen. Selv om Everton-supporterne neppe kommer til å minnes den tidligere Liverpool-managerens runde på Goodison Park med et smil, blir Benitez vurdert som ekstremt dyktig fagmann i engelsk fotball.

Vi tar gjerne en ny runde med Rafa.