Ronaldo bak neste generasjons United-stjerne. (foto: united, twitter)

Uansett hvor ihuga Ronaldo-fan du er, er det vanskelig å se at portugiseren og Man United tilfører hverandre nok i forhold til forventningene. Nå fjernes hindringene for en exit i januar.

I Europaligaen har Ronaldo bare misset ni minutter av de seks gruppespillskampene, men har levert to fattige assists og scoringer. «Fattige» er selvfølgelig relativt, men når du har en av historiens største goalgettere på banen, er forventningene så mye, mye høyere. Manchester United tok den sure andreplassen i Europaliga-gruppen bak Real Sociedad, noe som betyd en unødvendig playoff kamp – mot Barcelona. Med en scoring eller tre til fra Ronaldo hadde dette vært unngått.

LES: Sky Sports: Manchester United endrer planen på overgangsmarkedet

Nå skal ikke Ronaldo få skylda, men det er nettopp dette som har vært jobben til CR7 gjennom hele karrieren: Gjøre det umulige mulig.

I sommer jobbet agent Jorge Mendes febrilsk for å finne en egnet ny klubb for klienten. Chelsea gjorde et fremstøt tidligere manager Thomas Tuchel blokkerte, hos United var det heller ingen vilje til å slippe 37-åringen.

Ifølge ESPN er situasjonen nå en helt annen, der United nå ikke bare ønsker, men forventer exit på Ronaldo i vinter. Arbeidet med å finne en erstatter til 37-åringen er ifølge ESPN godt i gang.

LES OGSÅ: Er låst – blir ikke kvitt sitt største «problembarn»

Hvor Ronaldo til slutt ender opp i andre del av sesongen er umulig å si, mye avhenger av hvilke lønnsforventninger Ronaldo tar med seg ut av Manchester. For United nærmer det seg uansett en løsning.