Ronaldo gjør suksess også som klubbeier. (foto: ronaldo, twitter)

Det brasilianske ikonet Ronaldo Nazario fortalte tidligere i høst at han var på nippet til å kjøpe Brentford for noen år siden da han bodde i London. Valget falt til slutt på Real Valladolid, heller ikke et dumt valg. Etter forrige sesong tok den spanske klubben steget opp i La Liga, etter tretten kamper plassert på 10. plass, seks poeng over nedrykksstriden.

Med suksess kommer også beilerne. Midtstopper Javi Sanchez har startet i 11 av sine 12 kamper, der trener Pacheta har tildelt 25-åringen en nøkkelrolle. Sanchez har jobbet seg oppover systemet hos Real Madrid, kom på utleie til Valladolid i 2019 – hvor det endte med permanent overgang i 2020.

LES: Matthew McConaughey blir sammen med Jay-Z og Jeff Bezos klubbeiere for 58 milliarder kroner

En spiller vi skulle tro Ronaldo og Pacheta i vinter vil holde unna potensiellere kjøpere, men ifølge spanske Gol Digital er signalene at Ronaldo vil akseptere bud på rundt 8 millioner euro, selv om utkjøpsklausulen er på 25 millioner euro.

For i Premier League har Julen Lopetegui satt i gang jobben med å styre Wolverhampton til tryggere farvann i Premier League og hente inn ressurser for å holde trøkket helt inn til sesongslutt. Ifølge Caught Offside står Javi Sanchez på lista til den ferske Wolves-manageren.

LES OGSÅ: Sky Sports: Manchester United endrer planen på overgangsmarkedet

Lopetegui ble kjent med Sanchez i sin tid som spansk ungdomslandslagstrener da han kalte Sanchez opp til U19-landslaget, senere et nytt møte i løpet av sin korte tid som Real Madrid-trener.

FIFA åpner en debatt: Hvem ville vinne et 100 meter løp mellom disse ni stjernene i sin beste alder?

Da venter vi på neste trekk fra Premier League-klubben i januar.