Tar ingen sjanser i januar. (foto: united, twitter)

Du kjenner historien. Ten Hag trengte midtbanegeneral de Jong, Barcelona trengte sårt salgsinntektene, mens 25-åringen selv nektet å forlate Camp Nou. Etter Barcas tidlige exit fra Champions League og tap av noen hundre millioner i inntekter, er det ikke lenger spørsmål om de Jong går mot exit. Selv om United ikke har mistet interessen for den nederlandske landslagsspilleren, har noe mye større endret prioriteringene på Old Trafford.

I juli skal United ha sendt et bud på de Jong på 85 millioner euro – som Barcelona skal ha akseptert. Også Chelsea og Bayern München var på for å overtale de Jong om overgang, men det hele endte med at 25-åringen nektet å gi fra seg Barca-drakten. Man United snudde mot Casemiro, og sendte 70 millioner euro til Real Madrid i stedet. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 4.00 for Danmark i VM

Ifølge Footballtransfers ser Ten Hag likevel at troppen mangler minst en sentral midtbanespiller og ønsker en mer mer offensiv spiller enn Casemiro. Kombinasjonen Casemiro og Frenkie de Jong kan bli rød dynamitt i Premier League og ute i Europa.

LeoVegas: Sjekk boosted odds til VM-sluttspillet i Qatar

Så skjedde det ting i Dortmund. Ifølge ulike engelske og tyske medier har Liverpool presset på i sommer for å manøvrere seg til en Jude Bellingham-overgang med signering i januar. Borussia Dortmund har lært av Erling Haaland-historien at de er sjanseløse hvis noen av de rikeste klubbene har bestemt seg for en Dortmund-stjerne – og spilleren selv presser på for exit.

Dermed kom signalene fra Bundesliga-klubben at de ikke ønsket å selge, men krevde opp mot 150 millioner euro for å gi slipp på 19-åringen før kontraktsutløp 2025. Dette har satt i gang et race der Liverpool får følge av de største klubbene på balløya – i tillegg til Real Madrid, som ifølge spansk media har signalisert de kommer til å prioritere Bellingham-signering i 2023.

Ifølge Sky Sports Germany har Man United bestemt at Frenkie de Jong nå ikke lenger er mål nr. 1, nå skal klubben all in for å vinne kampen om Bellingham-signaturen. Erik ten Hag er en stor tilhenger av Bellingham, Manchester United skal også være overbevist om at den engelske midtbanespilleren må være det topprioriterte målet i 2023.

Etter å ha nektet overgang til Man United i sommer, er det sikkert mange United-supporterne som ikke blir lei seg for at Frenkie de Jong rykker nedover på ønskelista.