Martinez har ingen planer om å returnere før planen til Milano.(foto: inter, twitter)

På søndag kom en sterkt etterlengtet seier for Juventus-supporterne etter Champions League-exiten. 2-0 seier mot Inter Milan gjorde ekstremt godt. På den andre siden av stadionen i Torino, sto Inter Milan-supporterne og skjønte det bare var å grue seg til neste bortekamp.

Antonio Conte ledet Inter til Serie A-tittel i 2020/21. Sesongen etter var Conte og toppscorer Lukaku borte, men trener Inzaghi viste Inter fortsatt var helt der på toppen. Inter lyktes i Coppa Italia med finaleseier mot Juventus (4-2), men klarte bare nesten å kopiere Contes Serie A-tittel (endte to poeng bak byrival Milan).

LES: Sky Sports: Har dumpet Frenkie de Jong som toppmål

Denne sesongen er Lukaku tilbake, men en skadet belgier (2 scoringer på 5 kamper) har ikke vært noen forsterkning for Inter. Denne sesongen har Inzaghi i tillegg et skikkelig problem med det defensive.

Etter søndagens bortetap mot Juventus, passerte Allegri og gjengen Inter på tabellen, dette var nok et kostbart bortetap for Milan-klubben. Ingen andre klubber i Serie A – ingen – har sluppet inn så mange baklengs på bortebane som Inter. 16 scoringer and counting. Spesielt kostbart blir det at den stolte klubben har tapt samtlige av de største kampene så langt (Lazio, Milan, Juventus, Roma).

LES OGSÅ: Har skjønt han aldri kan få det han hadde på Anfield

Inter har så langt i sesongen sluppet inn 19 mål, 16 av dem har altså kommet på bortebane. Med siste ligakamp mot Bologna før VM-pausen er det i det minste en trøst for Inter-supporterne at det er på hjemmebane.

Inzaghi har ingen grunn til å ta VM-ferie, her må det jobbes.