Bruker bare de beste, ikke de best betalte. (foto: real, twitter)

Eden Hazard skrev seg inn i Premier League-historien som en av de største, hos Real Madrid passer belgieren heller inn under beskrivelsen «problembarn». De siste overgangsvinduene har Hazard vært sterkt linket til exit San Bernabeu, likevel fortsetter 31-åringen med – for Real – noen få svindyre minutter på kamparenaen. I kulissene pågår drakampen som avgjør om Real Madrid endelig «får problembarnet sitt ut av huset».

Da sesongen startet og Belgias landslagstrener Martinez lovet Real-supporterne de har mye å glede seg til fra Hazard fremover, fulgte Carlo Ancelotti opp med å si han planla mer spilletid for Hazard. Når vi nærmer oss VM-pausen er status en helt annen.

LES: Sky Sports: Manchester United endrer planen på overgangsmarkedet

En skadefri Hazard har sittet over 900 minutter på benken i La Liga, mens 98 minutter har blitt tilbragt på kamparenaen. Totalt 229 minutters spilletid i november signaliserer at Ancelotti ikke ser på en skadefri Hazard som et førstevalg, heller ikke et andrevalg.

Så hvorfor har ikke Real Madrid dumpet Hazard på overgangsmarkedet? Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano er forklaringen enkel.

-Hazard ønsker fortsatt å bli hos Real Madrid, så det handler om hans holdning til exit og ikke bare Real Madrids ønsker. For øyeblikket er situasjonen rolig, der Real har bekreftet at de ønsker å beholde den eksisterende troppen ut sesongen, sier Romano til Caught Offside.

Eden Hazard er forventet å stå som kaptein for Belgia i VM, hos Real Madrid er benken den mest sannsynlige destinasjonen for spilleren som tapper lønnsbudsjettet for rundt 4,5 millioner i uka (salarysport).

LES OGSÅ: Slipper inn baklengs som ingen andre

Så lenge Hazard godtar pengene fremfor spilletid, er Real Madrid låst til kontrakten som løper ut først 2024. Det gir oss behov for å mimre litt om da Hazard var The One i Premier League.