Isolert.. (foto: juve, twitter)

Den franske superstjernen har vært en tragedie siden han kom tilbake til Juventus for litt over et år siden, før det var han en tragedie for Manchester United.

Nå har han tydeligvis jukset for å få bukt med sine mange skadeproblemer. – 30-åringen har gjort to kamper i starten av årets sesong etter å ha vært skadet i størstedelen av sist sesong. Han håper å få fart på karrieren igjen denne sesongen.

Den falne franske stjernen, som har lidd både av skader og utpressing fra organiserte kriminelle inkludert broren, står overfor en sportsskandale som kan holde han utenfor fotballen i flere år og totalt ødelegge det lille han har igjen av en karriere.

Les: Tre av Premier Leagues største klubber kjemper om toppscorer uten et fnugg av kamptrening

Nyhetsbyrået ANSA melder om at Paul Pogba har teste positivt for doping. – det skal dreie seg om testosteron.

Men mandag kommer det italienske nyhetsbyrået ANSA med informasjon om at Pogba har testet positivt for doping. Ifølge nyhetsbyrået er det testosteron, basert på en standardtest, etter møtet med Udinese på bortebane 20. august i Serie A.

Pogba, som satt på benken hele kampen mot Udinese, en kamp Juventus vant 3–0, skal risikere to års utestengelse. Om det viser seg at inntaket av det forbudte stoffet er gjort med forsett risikerer Pogba fire års utestengelse.

Han er nå midlertidig suspendert, og han har tre dager på å gi en forklaring for bruken av testosteron, skriver Sport Mediaset.

Les: Mot ny vill signeringskamp mellom Arsenal og Chelsea

Selv om Pogba satt på benken ble han plukket ut. Kontrollørene gjennomførte en dopingtest basert på et tilfeldig utvalg av spillere i troppen. Ifølge ANSA skal Pogba nå ta en ny test, for å sikre at han har testet positivt for doping.

Pogba var kun med i ti kamper for Juventus forrige sesong. Han har kontrakt med Juventus til sommeren 2026.

Pogba har også bakgrunn fra å spille i Manchester United, akkurat som på det franske landslaget. I 2018 var han med på å ta Frankrike til VM-gull i Russland.