Var ledig og tent på retur til Premier League. (foto: Wolverhampton)

Julen Lopetegui kom til Wolverhampton forrige sesong med en bred bakgrunn fra La Liga-lubber (kortere opphold hos Real Madrid) og det spanske landslaget. På Molineux markerte spanjolen seg umiddelbart da han tok over Wolves-skuta i oktober, etter Bruno Lages ene seier på siste femten kamper. Sesongen ble avsluttet på en solid 13. plass. Noen måneder senere trakk Lopetegui seg som trener på grunn av misnøye med aktiviteten på overgangsmarkedet. Denne uken kommer bekreftelsen på at Lopetegui er tilbake i verdens tøffeste liga.

Selv om Lopetegui har vært nevnt som kandidat på lista til Bayern München, er det West Ham som har overtalt spanjolen om å lede klubben.

LES: Will Ferrell blar opp for eierandel i en av Englands kuleste klubber

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalist Romano er West Ham og Lopetegui enige om avtale, nå gjenstår noen små detaljer.

Dette betyr at David Moyes får en klapp på skulderen etter endt sesong og søker nye utfordringer etter det som må ansees som en suksessrik periode siden 2019 (vi lukker øynene for Chelseas 5-0 overkjøring på søndag).

Alt du trenger å vite: West Ham – Luton

ENGELSKE KLUBBER: Gjør klart for byttehandel som inkluderer to Chelsea-spillere pluss milliarden