Nok en trener som har valgt bort å lede Musiala, Kane og gjengen. (foto: Bayern München)

Etter at Alonso, Nagelsmann og senest Ralf Rangnick takket nei til jobben som neste Bayern München-trener, har tysk media meldt det nå gjenstår tre navn på kandidatlista. Ruben Amorim sto tidligere også på denne lista, men etter møter med Liverpool og West Ham og søndagens: «Jeg blir hos Sporting«, er også portugiseren uaktuell. Denne uken forsvinner nok en kandidat til Bayern-jobben.

Vi misunner ikke sportsdirektør Max Eberl, som i helgen innrømmet han ikke kunne skjønne Rangnick takket nei til jobben. Nå blir det enda tight’ere.

LES: Barcelona stjerne som koster 5,8 milliarder føler seg utfryst av Xavi Hernandez

Bild meldte forrige uke det nå står tre navn på kandidatlista til Bayern: Julen Lopetegui, Roger Schmidt og Erik ten Hag. Ifølge overgangsjournalist Romano er førstemann på lista, den tidligere Wolverhampton-trener Lopetegui, enig om kontrakt – men ikke med Bayern. The Athletic hevder Bayern-ledelsen ringte Lopetegui så sent som i dag, men fikk et «nei, takk».

Romano hevder Lopetegui signerer med West Ham. Vi gratulerer, og sender samtidig vår sympati til en svettende sportsdirektør hos Bayern München.

Alt du trenger å vite: Bayern München – Wolfsburg

F7: Legger lønnsvinneren hos Borussia Dortmund ut for salg