Har ikke mistet steamen. arsenal, twitter)

Dusan Vlahovic linkes fortsatt til Arsenal, men ifølge Footballtransfers kilder har Arsenal bestemt seg for å gå all in for en helt annen spisstype, spilleren som i sommer var jaktet av Manchester United, Chelsea og PSG.

Victor Osimhen har det siste året vært en av de hotteste spissene på markedet etter en ekstrem sesong for Napoli, der han scoret klubben til en historisk Serie A-tittel.

LES: Overtalte Citys nysignering om å si nei til Chelsea

For Arsenal betyr jakten på Osimhen-signering nok en kamp mot byrival Chelsea. Få hos Arsenal får frem vonde minner fra januar da Chelsea kuppet en nesten ferdig Arsenal-signering av Mykhailo Mudryk, men det minner likevel gjengen hos Arsenal at Chelsea er villig til å gå godt over markedspris for å vinne prestisjesigneringene. I sommer var det Liverpool som fikk kjenne på dette, to midtbanespillere på Klopps ønskeliste endte på Stamford Bridge.

Ifølge Footballtansfers kilder har Chelsea hatt flere samtaler med Osimhen, neste sommer står spissen som Chelseas No.1 target. Kildene hevder de blå nå leder den tidkrevende kampen om å manøvrere seg til Osimhen-signering.

Med Declan Rice så vi at også Arsenal kan vinne de største signeringskampene, vi følger spente med på ny clash of giants mellom de to byrivalene.