Alvaro Fernández

Det er fortsatt matematisk mulig for regjerende seriemestre Benfica å ta hjem gull i år også, men i år ble Sporting ledet av Rúben Amorim for sterke. – Den spanske venstrebacken Alvaro Fernández ble i januar på nytt sendt ut på lån fra Manchester United.

21 åringen har stort sett vært på lån siden han ble hentet fra Real Madrid sommeren 2020. – Han har vært ute hos Preston og Grenada før han i vinter ble sendt til Benfica.

Les: Bayern München-ledelsen tabber seg ut

Lånet strekker seg til i sommer, men overdragelsen kan gjøres permanent via en kjøpsopsjon som inngår i avtalen. Et alternativ som den portugisiske giganten vil aktivere.

The Athletic opplyser at Benfica mest sannsynlig vil utløse opsjonen er på seks millioner euro, pluss tre millioner euro i prestatsjonsrelaterte bonuser. – Lånet ble av mange eksperter sett på som en tabbe, Alvaro Fernández har et nivå som er mer enn tilstrekkelig for å forsvare en plass i troppen. Manchester United har Luke Shaw og Tyrell Malacia tilgjengelig på venstrebackposisjonen. Begge spillerne har imidlertid hatt store skadeproblemer det siste året og spilt knapt denne sesongen.

Fernández er scoret ett mål på 13 kamper for Benfica så langt.

LES: Treneren som ble hentet av Sir Kenny Dalglish og ga klubben Alisson er ferdig i klubben