Bob Bradley

Amerikaneren gjorde sterkt inntrykk på hele klubben da han ledet laget med bravur i 2014 og 2015 og tok bronsemedalje i sin siste sesong. – Bob Bradley er mannen som skal løfte bærumsklubben ut av sumpen som de befinner seg i.

Stabæk er nest sist i Eliteserien etter en imponerende tapsrekke som førte til sparking av Lars Bohinen og hans trenerteam.

Les: Det er slutt for Paul Pogba

Med seg på laget får Bod Bradley med seg Azar Karadas! – Karadas har en lang karriere bak seg som spiller både i Norge og i utlandet, og har de siste årene vært trener for Brann 2 i PostNord-ligaen. Han beskriver seg selv som trener slik: «Jeg er en veldig engasjert trener som er veldig glad i å være på feltet og ha kontakt med spillerne. Jeg er hardtarbeidende og offensiv i måten å tenke og spille på.»

Stabæk er en veldig spesiell klubb, med fantastiske mennesker og fantastisk historie. Jeg er veldig glad for å være tilbake og være en del av Stabæk igjen, sier Bob Bradley etter returen.

Etter opphold i Ligue 1, Premier League og MLS returnerer Bob til Nadderud og landet i Norge søndag formiddag.

Amerikaneren har signert en avtale ut året, med en klar intensjon om et lengre samarbeid.

– Jeg gleder meg bare til å begynne å jobbe. Vi hadde to veldig gode år her sist og jeg fulgt med på klubben og holdt kontakten med mange siden jeg dro. Jeg vet at det er mye som må gjøres på kort tid, og vi har diskutert mye rundt hvordan vi kan ta klubben videre i riktig retning, sier amerikaneren.

Les: Tre av Premier Leagues største klubber kjemper om toppscorer uten et fnugg av kamptrening

Neste kamp for Stabæk er 17.september hjemme på Nadderud mot Brann.