Har mistet stjernestatus, spilletid - nå står også VM-billetten i fare. (jfoto: united, twitter)

32 nasjoner har valgt ut sine noenogtyve spillere som skal reise til VM i Qatar. Vi vet om 10 spillere som sitter ekstremt skuffet tilbake da de fikk vite uttaket.

Tammy Abraham – Debutsesongen var gnistrende for Abraham hos Roma og Mourinho med 27 scoringer. De siste seks ukene før VM-uttaket har den tidligere Chelsea-spilleren levert null. Elendig timing for 25-åringen, spesielt når konkurrent Callum Wilson har levert varene hos Newcastle.

LES: Forsvarer Manchester United-spiller

Thiago Alcantara – Liverpool-spilleren har ikke spilt for Spania siden EM 2021. Det er derfor ingen overraskelse at Luis Enrique lar 31-åringen være igjen i Europa, men still shocking. På tross av skader regnes Thiago som en av det beste midtbanespillerne, noe som blir bekreftet når han er på banen for Liverpool.

Litt spesielt blir det når Luis Enrique heller tar med en Sergio Busquets som har vist han har passert toppen.

David de Gea – Han er ikke en av de beste keeperne med ballen ved støvlene sine, men han må vel være en av de tre beste keeperne i Spania?

Luis Enrique mener bestemt no. Unai Simon, David Raya og Robert Sanchez er med, for De Gea som de siste ukene har spilt på sitt beste for United, blir dette sikkert helt uforståelig.

Ryan Gravenberch – Overgangen til Bayern München i sommer skulle ha asfaltert veien til den nederlandske VM-troppen. Exiten fra Ajax har likevel ikke gitt 20-åringen noe løft. Fortsatt uten tillit fra Nagelsmann til start i en Bundesliga-kamp, var nok til at Louis van Gaal droppet Gravenberch til VM. Ekstra surt blir det for 20-åringen når erstatteren hans hos Ajax, Kenneth Taylor, er med til Qatar.

Roberto Firmino – Få andre forwards i verden har samme miks av teknikk og kreativitet som Liverpools nr. 9. Hos Liverpool har Firmino denne sesongen spilt en av hovedrollene, men for Tite er dette ikke nok for å bære den brasilianske VM-drakta.

Mats Hummels – Da det ble klart at veteranen ikke blir med Die Mannschaft, beskrev han det som karrierens største skuffelse. Dortmund-spilleren har vist fin form denne sesongen, mot Manchester City var han med på å holde Erling Haaland i sjakk (som en av de få denne sesongen). Hansi Flick har likevel ikke holdt igjen at han ønsker å ha med neste generasjon i 20-åringen Armel Bella-Kotchap med én landskamp bak seg. For Hummels blir det ekstra smertefullt når Bella-Kotchap i tillegg har hatt en skulderskade de siste ukene.

LES: Slo blant annet Kevin De Bruyne og Erling Braut Haaland som månedens spiller i Premier League

Gabriel Magalhaes – Nettopp forlengelse med Arsenal etter å ha vist han kan bære en sentral rolle i midtforsvaret til Premier Leagues beste klubb, men også noen stygge tabber og manglende konsentrasjon. Med landsmennene Thiago Silva, Eder Militao, Marquinhos og Bremer, holder det ikke til VM-spill.

Ferland Mendy – Franskmannen har virket godt posisjonert til å ble tatt ut til den franske VM-troppen, på plass fra start i Nations League-kampenen mot Østerrike og Danmark, men som førstevalget til Anceotti på venstrebacken har Mendy vist dalende form. Når Deschamp i tillegg er forventet å kjøre et tremannsforsvar i VM med wingbacks, skyves Mendy bakover i køen av energibomben Theo Hernandez.

Sergio Ramos – Veteranen var ute av EM 2021-trappen med skade, men på tur til VM i Qatar er det vanskeligere for Ramos å skjønne hvorfor han ikke fikk billett. Denne sesongen har 36-åringen spilt jevnt og solid for PSG, i mesterskap og de største kampene har han tidligere vist han er midtstopperen og lederen å ha med seg i fotballkrigen. Likevel, ikke nok for Enrique.

Jadon Sancho – Egentlig en trist historie. Hos Dortmund var han Englands neste store, hos United ble det en horribel debutsesong, reiste seg de første ukene under Ten Hag, men jo nærmere VM vi kom, jo mer dip’et formen. Overhode ingen overraskelse at Sancho må bli hjemme i sofaen, men likevel en gedigen skuffelse for det som for få sesonger siden var et av de største angrepstalentene.

LES OGSÅ: Conte forteller hva som må til for at han forlenger med Tottenham

Ikayo Tomori – Det siste året har Tomori til tider vært outstanding for AC Milan. Likevel, Southgate kan ha hengt seg opp i de to horrible kampene mot gamleklubben Chelsea i Champions League. I den første på Stamford Bridge ble han rundspilt, i den andre på San Siro ble det exit etter atten minutter med rødt kort. Det hjelper heller ikke Tomori at Harry Maguire har tatt plassen hans.