Victor Osimhen

Liverpool har med full styrke kastet seg inn jakten på Victor Osimhen som har det som plommen i egget og ikke har noen tanker om å forlate Napoli. – Manchester United har en stund vært frempå med gode forslag, men nå får de i følge Gazzetta dello Sport konkurranse fra Liverpool.

den italienske avisen skjønner av prinsipp ikke at noen vil ønske å spille noe annet sted enn i Italia, så informasjonen om at Osimhen vil bli selv om en av de store banker på må vektes med det som bakgrunn.

Les: Conte forteller hva som må til for at han forlenger med Tottenham

Osimhens agent Roberto Calenda har uttalt seg passe tåkete om saken: «Han har en lang kontrakt. Markedet er dynamisk, men vår vilje er å fortsette med Napoli og fortsette å gjøre det bra».

Osimhen har hatt en strålende sesong i Napoli så langt og er notert for ni mål og tre målgivende pasninger på 13 kamper.

Napoli er på en soleklar førsteplass i Serie A med 38.poeng etter 14.kamper. – 8.poeng foran Lazio på andreplass. – De er også videre til de siste 16 i Champions League og møter Eintracht Frankfurt til åttendedelsfinaler. Victor Osimhen er av Transfermarkt verdsatt til 70 millioner euro, det er nøyaktig null % sjanse en overgang vil skje for under en milliard kroner.

LES: José Mourinho har en backup-plan for Diogo Dalot