Det ender nok bra, Harry. (foto: united, twitter)

Da Ikonet og Palace-manager Patrick Vieira fikk spørsmål om Southgates uttak til den engelske VM-troppen, var det spesielt én Manchester United-spiller, Maguire, som franskmannen hevder fikk urettmessig kritikk. Bare synd Erik ten Hag ikke opplever det samme.

Harry Maguire er favorittspilleren til engelsk media å henge ut når det ikke leveres på kamparenaen, når han ikke får spille – eller tar seg en fest på en gresk ferieøy. Med Erik ten Hag som United-manager har det også blitt nok av førstesidestoff.

LES: Vieira forsvarer Maguire

Maguire startet sesongen, ble erstattet etter de strake tapene, etter dette snudde det for United. Dermed br 29-åringen stående som symbolet på det som ikke stemte hos de røde djevlene. Så kom hamstringskaden som holdt kapteinen ute frem til siste kamp mot West Ham i slutten av oktober.

Det store spørsmålet er om en av byggesteinene i United-forsvaret de siste sesongene har noen fremtid hos Ten Hag. Ifølge The Guardian har nederlenderen sendt signalet at han ønsker Big Harry ut for salg i sommer. Engelskmannens «sluggish pace» er et problem for manageren, ifølge den engelske avisen ser ikke Ten Hag Magurie som et reel konkurranse til førstevalgene Raphael Varane og Lisandro Martinez.

LES: Overraskende åpen om fremtiden til Donny van de Beek: – Det blir ikke lett