Erik ten Hag og Manchester United henter Pulisic på lån?

Det har ikke vært lett for Donny van de Beek i hans tid i Manchester United og skal vi tro hva manager Erik ten Hag tenker som hans fremtid blir det ikke bedre.

Til Sky Sports hadde han følgende kommentar som viser han egentlig ikke bryr seg så mye om hva som skjer: «Det blir ikke lett»

Les: José Mourinho har en backup-plan for Diogo Dalot


«Enten finner han seg selv og beviser seg i dette miljøet, eller så drar han»

Donny van de Beek er Man United-spilleren som siden overgangen fra Ajax stort sett har fått kjeft elker vært linket til exit Old Trafford. Da Ajax-mentoren Erik ten Hag entret scenen i Manchester trodde nok flere, van de Beek inkludert, at situasjonen skulle endre seg. Etter siste Premier League-kamp mot Aston Villa med midtbanespilleren på banen, mener en fotballekspert at dette må ha vært siste kamp i United-drakta.

Nå er det flere forståsegpåere som har har gitt 25-åringen denne dommen, men denne gangen kommer det fra en av Van de Beeks landsmenn.

Mot Aston Villa ga United-manageren van de Beek tillit fra start i en Premier League-kamp, for første gang på 701 dager. Det spilleren leverte tilbake, var ifølge fotballekspert Johan Derksen det absolutte lavmål.

Van de Beek ble ikke overraskende byttet ut etter bare 65 minutter i kampen som endte med det bitre 3-1 tapet for United.

-Donny van de Beek spilte en svak kamp. Han hadde ikke noe som helst å bidra med. Han gikk rundt på hele banen og ble byttet ut. De tapte på grunn av spillere som bare kan bidra når de har ballen, sier Derksen til Vandaag inside, med klar adresse Van de Beek.

Manchester United-midtbanespiller Donny van de Beek, som kom fra Ajax i 2020, har ennå ikke gjort det i den engelske storklubben. Forrige vårsesong var han på lån i Everton, og denne høsten har han kun spilt på sju kamper.

Erik ten Hag at det fortsatt er en fremtid for van de Beek i United, men at det blir tøft for nederlenderen. «Det er ikke rimelig med flere lån. Enten finner han seg selv og viser seg i dette miljøet, eller så drar han, men for meg er det fortsatt en vei videre for ham, sier ten Hag ifølge Sky Sports og fortsetter:

– Det blir ikke lett, da det er en tøff konkurranse.

Van de Beek har vært med i Manchester Uniteds to siste kamper i England. Han er under kontrakt med United til sommeren 2025.

Se på Engelske klubber: Dette er Aston Villa sitt nye emblem