"Det så virkelig, virkelig ikke bra ut". (foto: roma, twitter)

Noen få måneder etter Manchester United sendte Jose Mourinho ut portene på Old Trafford ble høyreback Diogo Dalot sommeren 2018 hentet fra Porto. – Dalot har bare avtale ut denne sesongen, men han har fått signaler om at Manchester United ønsker å benytte seg av opsjonen til å forlenge, hvis 23 åringen ønsker å bli.

Det har tidligere gått ganske intense rykter om at Roma manager José Mourinho ønsker å signere Diogo Dalot og har vært i kontakt med både sin gamle arbeidsgiver Manchester United og spilleren selv. Men den overgangen virker å være langt unna siden Dalot selv ser ut til ville bli i United.

Det haster for Roma å komme inn på vinnersporet. – Denne sesongen ligger an til å bli dårligere enn den forrige. Roma endte på 6.plass i Serie A, men de nå, etter 12 kamper ligger på 7.plass.

Les: Chelsea har brasiliansk supertalent på besøk

Roma manageren har i følge Calciomercato en backup-plan. Nå er fokus mot Barcelona sin nyervervelse Hector Bellerín.

Bellerín har sine barndomsår i Barcelona, ​​men ble tidlig hentet til Arsenals U18 lag. Der kunne han utvikle seg og nådde til slutt A-troppen. En gang der ble han lånt ut til Real Betis og i september i år forlot han Premier League for en gratis overgang tilbake til Barcelona. Siden den gang har det blitt tre kamper i La Liga og to i Champions League.

Mourinho skal tro at Bellerín kan passe godt inn i troppen – dersom Dalot-planene faller igjennom.

Les: Dette er Aston Villa sitt nye emblem

Hector Bellerín er under kontrakt til sommeren, i juni 2023.