Den yngste Palmeiras spilleren noen sinne, Endrick regnes som det største talentet i verden om dagen av de fleste eksperter og selvfølgelig av hele Brasil. – 16 åringen kan velge mellom storklubber og har allerede gjennom sin far forhandlet med klubber som Real Madrid, Barcelona og Paris Saint-Germain.

The Times melder at Chelsea har invitert Endrick på besøk for å sjekke ut klubbens fasiliteter og som guide landsmann og Brasil helt Thiago Silva. – Et smart trekk!.

Endricks far, Douglas, uttalte i forrige uke at det ennå ikke var tatt noen avgjørelse om spissens fremtid. – Men etter å ha kost seg i London, sammen med Thiago Silva skal Chelsea være rimelig sikre på at de kommer til å lande en avtale.

Les: Nicki Bille Nielsen tapte anken, men fikk redusert straff

Transfermarkt beregner verdien til 15 millioner euro, men de har ikke oppdatert siden august, og det er uansett ikke en sum man reiser på turne i Europa for. – Også Paris Saint-Germain har fått besøk av Endrick, de var tilsvarende sikre etter følge fra Brasil fikk hilse på Neymar.

Ifølge media tilbrakte Endrick tid sammen med landsmannen Thiago Silva, og Chelsea skal føle seg trygge på at klubben er med i kampen for å sikre seg stortalentet.

Endrick debuterte denne sesongen som tidenes yngste Palmeiras-spiller da han ble sendt videre i en alder av 16 år, to måneder og 16 dager. Han har siden scoret tre mål i den beste brasilianske fotballigaen.

Les: Ble svært overraskende ikke med til VM i Qatar, det baner vei for Manchester United overgang