Bellingham kan selv peke mot klubben han ønsker seg til. (foto: dortmund, twitter)

Verdens mest ettertraktede 19-årige fotballspiller. Jude Bellingham takket nei til Man United og Solskjær i 2020, fulgte veien til Jadon Sancho og Erling Haaland, og står nå hos Dortmund som den største stjerna. Liverpool, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Bayern München, Juventus og PSG har alle bekreftet sin interesse for å signere den engelske landslagsspilleren. Det interessante er at flere av klubbene skal være overbevist om at de ligger godt an til signering, det som gjør det hele mer interessant er at Borussia Dortmund gjør det samme.

Bundesligaklubben har kontrakt med 19-åringen frem til 2025, men få utenfor tror de klarer å stanse trøkket fra gigantene. Ifølge 90mins kilde har Dortmund-ledelsen likevel godfølelsen. Kilden, with knowledge of the situation, hevder tyskerne er overbeviste om at Bellingham ikke er fast bestemt om å forlate klubben i sommer, og at mulighetene for å ha med midtbanespilleren videre til neste sesong er gode.

LES: Marca: PSG skal «kjøpe seg» til seier over Bayern München

Ifølge 90mins kilde satser Dortmund på å signere ny kontrakt med Bellingham á la Haaland, der en utkjøpsklausul aktiveres først i 2024.

LES OGSÅ: 5 nødvendige endringer hos Manchester United

Dette er definitivt ikke over før hovedpersonen selv tar frem signaturpennen og velger klubblogoen han ønsker på kontraktspapirene.