Har fortsatt ikke nok sportslig suksess å friste med. (foto: united, twitter)

3-1 tapet mot Aston Villa var igjen en påminnelse på at prosjektet til Erik ten Hag er sårbart. United-manageren har likevel vist han vet hvordan ting må fungere i troppen for at han skal få Man United opp til en kontinuerlig strøm av prestasjoner på høyeste nivå. Goal.com mener de har prioriteringslista nederlenderen trenger å følge.

Det er alltid underholdende å lytte til engelske forståsegpåere og media når deres løsning blir presentert, vi lar Goal.com komme med sine 5 ways to save United, som ikke akkurat kan betegnes som kontroversiell.

LES: Har fått klarsignal til den store signeringen

1. Kvitt deg med Ronaldo i United-troppen

37-åringen har vært på banen fra start i fire kamper nå, inkludert den siste mot Aston Villa, der han hadde 25 touch på ballen og ett fattig skudd på mål (heading som burde har nådd nettmaskene). Med kapteinsbindet på armen, klarte Ronaldo ikke å lead by example. Ronaldo bør enten selges eller slippes, dette må skje i januar.

2. Gjør Bruno Fernandes til kaptein

Harry Maguire er fortsatt Uniteds offisielle kaptein, på tross av at midtstopperen bare har vært på banen i fire Premier League-kamper så langt i sesongen. Selv med Varane skadet, valgte Ten Hag å gi Victor Lindelöf tilliten på banen, ikke Maguire.

Med Maguire i en marginal rolle på kamparenaen, har Bruno Fernandes båret kapteinsbindet mest. Selv om portugiseren har mistet noe av touchen på assists og scoringer siden forrige sesong, er han fortsatt spilleren som tar mest ansvar i kamp etter kamp. Fernandes er ofte spilleren som tilbakelegger de største avstandene i løpet av nitti minutter, utenfor banen fremstår han som en av de mest respekterte spillerne i troppen.

LES: Nathan Jones har fått jobben med å stanse Klopp og Liverpool

3. Tilfør troppen mer bredde

Ten Hag visste det ville bli en krevende og lang sesong, enklere ble det ikke da United må inn i ekstra playoff-kamper mot Barcelona i Europaligaen og med utsatte kamer mot Crystal Palace og Leeds som presses inn i kampprogrammet etter nytter.

Dermed kan United ende opp i perioder med et program med kamper fredag, mandag, torsdag og søndag. Mot Aston Villa så vi hva som kan skje når de beste ikke er tilgjengelige for Ten Hag. Victor Lindelöf ble herjet med i Varanse skadefravær, Donny van de Beek viste seg som totalt ineffektiv som erstatter for Bruno Fernandes ute med karantene.

Med Antony med en smell, ble Marcus Rashford tvunget inn i en unaturlig høyrevingrolle. United trenger to, tre forsterkninger i januar for å gi Ten Hag muligheten til hele tiden ha spillere på banen som holder kvaliteten oppe på topp i posisjoner de behersker.

4. Signer en ny nr. 9

Angrepsspillet til United har vist store forbedringer under Ten Hag, men har blitt hemmet av manglende effektivitet på siste tredjedel av banen. Haaland har med sine 18 Premier League-mål scoret like mange som hele United-laget i løpet av deres 13 første seriekamper. Say no more.

Rashford har blitt tildelt den sentrale spissrollen, men har en tendens å skli inn i favorittposisjonen på venstesiden, mens Antony Martial har mer enn nok med å komme seg i form og forbli skadefri. Med Ronaldo i statistrolle, har ikke United en naturlig nr. 9 og støtte seg til, noe som koster klubben dyrt.

5. På tide å la David de Gea gå

I 0-0 kampen mot Newcastle gjorde de Gea seg til den 11. spilleren som når 500 kamper for United. Spanjolen har vært en av klubbens mest solide i post-Ferguson tiden. Selv om keeperen gnistrer til som en av verdens beste, har de Gea også siden 2016 gjort 11 gedigne tapper som har gitt motstanderne scoring. Mot Brentford i august kunne to av fire baklengs for United vært avverget av en mindre fomlete keeper.

Nå har de Gea kommet seg solid tilbake, mot West Ham sikret et glimrende dobbeltredning tre poeng, men ifølge Goal er ikke Ten Hag helt overbevist om at spanjolen er rett mann de kommende sesongene. I sommer løper kontrakten hans ut, United bør la dette skje for å gi plass til neste store mellom stengene hos United.

LES OGSÅ: Fansen synger allerede «Ut med Quique»