Radja Nainggolan

Den heltatoverte belgieren har gitt oss underholdning i drakta til Roma og Inter Milan. Sommeren 2021 var det tid for å trappe ned med overgang tilbake til belgisk fotball, som han forlot på ungdomsnivå i 2006. Utfordringen nå er at der Nainggolan så til de grader «trapper ned» er forventningen noe helt annet hos Antwerp, som ligger ti poeng bak Genk og førsteplass i belgisk liga.

Nå har det gått så langt at styreformannen hos Antwerp forteller han skulle ønske det sto i hans makt å reversere beslutningen om å signere den sentrale midtbanespilleren. 34-åringen var på banen i solide 37 kamper forrige sesong, men har tydeligvis gått lei.

LES: 5 nødvendige endringer hos Manchester United

-Vi har i halvannet år håpet at han kunne gjøre en forskjell. Toby Alderweireld vil gjerne gi tilbake på investeringen vår, med Radja Nainggolan er det ikke mye tilbakebetaling, begynner Antwerps styreformann Paul Gheysens.

-Han har et virkelig stort talent, men han lever ikke som en idrettsmann, og det er en skam, fortsetter lederen.

Da hjalp ikke da 34-åringen ble suspendert for å ha tent seg en sigarett på benken.

-Ville jeg ha gjennomført denne handelen igjen? Nei, det ville jeg selvfølgelig ikke. Med hans lønn, så skal man være sikker på at man får tilbake, sier Gheysens til Sporza.

LES OGSÅ: Bayern melder at kronprins Nübel ikke returnerer

Nainggolan har denne sesongen spilt 12 kamper, heller tvilsomt at det blir så mange flere. I sommer løper kontrakten ut, vi tipper 34-åringens bidrag denne sesongen til egen merkevarebygging taler om at pensjonisttilværelsen nærmer seg raskt.