Moises Caicedo

I begynnelsen av november fylte Moises Caicedo 21 år og allerede er han en moden midtbanespiller. Brighton hentet Caicedo i februar i fjor fra Independiente del Valle for 5 millioner euro. – Etter et utlån til Nederland har Moisés Isaac Caicedo Corozo fra Santo Domingo i Equador tatt fullstendig av.

Han ble en favoritt under Graham Potter sin ledelse denne våren og da det ble klart den meget populære manageren skulle overta Chelsea for noen uker siden var Caicedo en han virkelig ønsket å ha med seg. – Men det kommer til å koste skjorta.

Selv Transfermarkt som er konservative i verdisettingen har økt fra 6 millioner euro i sommer til 38 millioner euro nå. .

Les: Forsterkninger på alle fronter – En forsvarsspiller, en midtbanespiller og en spiss

Brighton & Hove Albion vil for alt i verden ikke selge og har satt en skyhøy prislapp på Moises Caicedo, samtidig som de har sikret seg en kontrakt frem til sommeren 2025. Chelsea, Liverpool, Manchester United og Newcastle følger med tett og skal så langt ikke være skremt av at det blir dyrt.

Daily Mirror melder at at Brighton satte en prislapp på skyhøye 85 millioner pund. Det kan muligens føre til at en eller noen av de store klubbene, som sies å vise interesse, trekker seg tilbake.

Caicedo kom til Brighton for litt over halvannet år siden.

Les: Newcastle skyter inn mer penger for å kunne hente Real Madrid flopp