Senor Campos. (foto: psg, twitter)

I den grad det er laurbær hviler ikke spesialrådgiver Luis Campos på dem. – Det er to måneder igjen nesten til vinterens overgangsvindu åpner, allerede nå skal Paris Saint-Germain ha handlingsplanen klar.

De skal denne våren forsvare førsteplassen i Ligue 1 og verre Bayern München i 8-delsfinalen i Champions League.

Les: Chelsea eier Todd Boehly har gjort sitt første varp

Ifølge Le Parisien er klubbens ambisjon å forsterke troppen over hele fjøla. PSG vil gjøre tre store signeringer: En i forsvar, en midtstopper; en annen på midtbanen, ideelt sett noen som kan bringe fysikk til laget; og en annen i angrep, en spiss som er effektiv foran mål.

Tidspress, spesielt i Champions League gjør at Paris Saint-Germain vil ha dealene på plass klare til å gjennomføres så snart vinduet åpnes. – Derfor kontaktes aktuelle spillere og lag nå.

Utvelgelsen av hvem som er aktuell gjøres i stor grad for å tilfredsstille Kylian Mbappe som vil ut av pivot-posisjonen (i mellomrommene mellom defensive og angripende enheter) – Dessuten er han sjalu på Neymar som han vil ha ut.

Som Mbappe skrev på Instagram i sesongens første landskamppause: «Her [med landslaget] har jeg mye mer frihet enn i PSG. Treneren vet at det er en nr.9 som Olivier Giroud, og jeg kan flytte og gå ut i verdensrommet. I Paris er det annerledes, de ber meg spille som en pivot…»

En spiller som de ser på i denne rollen er João Félix som er med sin manager i Atlético Madrid Diego Simeone og ønsker seg bort.

Målsetningen er, som den har vært de siste årene å vinne Champions League, – de får trolig den tøffeste testen på om de er på riktig spor allerede i den første kampen i Champions League sluttspillet. Christophe Galtiers lag møter Bayern München i 8-delsfinalen hjemme 14.februar og borte 8.mars.

Les: Newcastle skyter inn mer penger for å kunne hente Real Madrid flopp