Marerittet i den spanske hovedstaden går mot en slutt. – Den belgiske superstjernen blir nå tilbudt en vei bort fra kongens klubb og tilbake til Premier League.

Hazard kom til Real Madrid i 2019, men hans mojo forsvant etter en rekke skader og påfølgende benkesliting. – Det som var et «sikkert kort» viste seg å floppe totalt. Nesten helt glemt er hans glimrende spill for Chelsea og Belgia i VM året før avreise Spania.

Nå har han fått en ny sjanse i Premier League ettersom det har blitt rapportert at både Newcastle og Aston Villa er interessert i å ta ham bort fra Santiago Bernabeu.

Les: Fansen synger allerede «Ut med Quique»

El Nacional skriver rett ut av Real Madrid har mistet trua og at manager Carlo Ancelotti allerede ser på Hazard som en «siste reserve» Eden Hazard fortalt landsmann og lagkamerat Thibaut Courtois at han nå aktivt ser seg om etter en ny klubb å spille for.

Det antas at Hazard vil koste bare 17 millioner pund, en sum som ikke er noe problem for noen klubber i Premier League, lønna derimot er et problem, et problem som Newcastle sine eiere er villige til å løse.

Klubbens saudiarabiske eiere, PIF, har nettopp investert ytterligere 70,4 millioner pund.

Newcastle skriver at de mange ekstra millionene skal gå til å forbedre klubbens treningsfasiliteter, forbedre St. James’ Park og investering i å forbedre laget. Den ekstra kapitaltilførselen betyr at klubbens nye saudiarabiske eiere nå har investert 450 millioner pund i klubben.

LES: UFC-stjernen vil kjøpe Liverpool

Den nye investeringen vil gjøre de i stand til å hente nye spillere i vinter uten å ødelegge balansen i regnskapet.

I løpet av de tre og en halv sesongene som Eden Hazard har vært i Real Madrid han gått glipp av totalt 72 kamper.