Sergino Dest i kamp om ballen

Svært mange klubber vet hva som skjer hvis forsvarsspillere må tøye strikken og spille mer enn det kroppen egentlig tillater. Manchester United manager Erik ten Hag er ute etter å styrke sin backrekke og skal i følge Sky Sports være ute etter en ny høyreback.

Diogo Dalot gjør jobben og Ten Hag er svært fornøyd med leveransen den portugisiske forsvarsspilleren. Som manageren sa på en pressekonferanse for noen uker siden «Dalot er bare er unggutten (23 år,) men har hode til en veteran».

Sergiño Dest var på blokka til Manchester United før han dro fra Ajax til Barcelona i 2020 mens Ten Hag var manager i den nederlandske klubben og igjen i sommer. Det er manglende form for Aaron Wan-Bissaka som gjør at tema dukker opp igjen nå. – Bissaka spiller nesten ikke og er trolig på vei bort fra Old Trafford.

Les: Agent: Styrer inn mot den STORE signeringen fra Premier League

Barcelona har skrevet under en bindende låneavtale med AC Milan for Sergiño Dest denne sesongen, i avtalen ligger også en kjøpsopsjon som vil komplisere det hele. – Men selvsagt ikke noe som er så komplisert at det ikke kan løses med en generøs overføring.

Les på Popidol: Conor McGregor kaster seg selvfølgelig rundt når Liverpool er til salgs