Skal bruke tiden fremover til å roe seg ned med analyse. (foto: bayern, twitter)

Robert Lewandowski er nå ikke lenger et tema på pressekonferansene til Julian Nagelsmann. Ja, Big Lew hamrer løs hos Barcelona med 18 scoringer på 19 kamper, men hos Bayern har en overraskelse tatt ansvar. Eric Maxim Coupo-Moting på 33 har levert 10 scoringer på 15 kamper, stort sett inn fra benken. Dette endrer likevel ikke den store planen til Bundesliga-giganten.

Harry Kane har fått en «ny start» med Antonio Conte som manager. Forrige sesong kom scoringene i rykk og napp, denne sesongen er Kane tilbake som et urverk. 11 scoringer på 14 Premier League-kamper, akkurat som i good old days. Dette har gitt Spurs-supporterne håpet om at deres nr. 10 pakker bort exit-planene og fokuserer på at veien mot karrereslutt går videre med Tottenham.

LES: Bellingham-agent: Står mellom to klubber – overgang kan skje allerede i januar

Dette har tydeligvis Bayern München intensjon om å ødelegge. Bundesliga-klubben har vært linket til Kane i sommer, men etter at Coupo-Moting har tatt det store steget etter Lewandowskis exit, har det stilnet. Ifølge den britiske agenten Haydon Dodge, som blant annet representerer Jude Bellingham, er Bayerns plan om å signere Harry Kane alt annet enn skrotet. Dodge forteller Sky Sports Germany at Bundesliga-klubben kommer til å satse hardt på signering av Kane neste sommer.

LES OGSÅ: UFC-stjernen vil kjøpe Liverpool

Sadio Mané valgte det han kalte nye utfordringer hos Bayern, Harry next?