Bellingham kan selv peke mot klubben han ønsker seg til. (foto: dortmund, twitter)

Vi har ikke opplevd noe tilsvarende siden Erling Haalands avdøde agent reiste på signeringsferd rundt til de største klubbene og spilte gigantene opp mot hverandre. Da Real Madrid-presidenten gikk ut og sa de ikke var villig til møte forventningene om de økonomiske betingelsene ved en Haaland-signering, kommenterte agent Raiola tørt: «Dere har ikke råd til ikke å signere Haaland». Nå er det Jude Bellinghams tur.

Det viste seg at Erling Haaland har blitt en gigantisk ressurs for Manchester City fra første kamp, når Jude Bellingham nå følger etter ut på overgangsmarkedet, vil flere av gigantene ha dette friskt i minne. Da de første ryktene kom om fremstøt for signering av 19-åringen allerede i 2023, var det Liverpool som var den mest aktive. Bellingham regnes som en av Jürgen Klopps store favoritter, Liverpool-managerens link til klubben han ledet til stor suksess i perioden 2008-15, talte også for at Liverpool hadde et forsprang på konkurrentene.

Bundesliga: Gladbach – Borussia Dortmund, 11. november

Den siste måneden har det vist seg at Liverpool ikke får arbeidsro og eksklusive forhandlinger med den engelske landslagsspilleren. For i tur og orden har Manchester City, Manchester United, PSG og Real Madrid meldt seg på. Spesielt de regjerende Champions League-mesterne har presentert en plan som har fått Bellingham til å revurdere sin egen.

Premier League: Liverpool – Southampton, 12. november

Haalands avdøde agent Raiola, var en mester til å fortelle om forhandlingskampen bak kulissene, entourage’t rundt Bellingham har heller ingen problemer med å dele hva som foregår bak lukkede dører. I et ekslusivt intervju med Caught Offside, forteller en av representantene til Bellingham om prosessen. Linken til Liverpool er alt annet enn rykter, der også 19-åringen så for seg en overgang til Anfield.

-Det er ingen hemmelighet, Jude Bellingham er ønsket av Liverpool, men selv om han fancied the move for en liten stund siden, har han begynt å tvile, begynner Haydn Dodge.

Begynt å tvile.

-.. Det er fordi Real Madrid har gjort ham oppmerksom på deres interesse, fortsetter agenten.

La Liga: Real Madrid – Cadiz, 10. november

La Liga-giganten har ikke bare vist interesse, men også den langsiktige planen der Bellingham spiller en av hovedrollene på San Bernabeu.

-De har fortalt de ser ham som del av erstatningen for Luka Modric og Toni Kroos. De ønsker at Bellingham utgjør del av trioen på midtbanen med Federico Valverde og Eduardo Camavinga, and that is a frightening prospect, fortsetter agenten.

Så tilbake til Liverpool og Premier League.

-Han kan fortsatt gå til Liverpool så tidlig som i januar, men Real Madrid gjør definitivt sitt ytterste for å gjøre det vanskelig for Jürgen Klopp, sier Bellingham-representanten.

VM-pausen kommer garantert ikke til å bli ferietid hos forhandlerne hos Liverpool og Real Madrid.