Bringer inn et hutrende kaldt forhold til Villas største stjerne. (foto: villa, twitter)

Med ansettelsen av Unai Emery sikret Aston Villa seg en manager som har opparbeidet seg teft og enorm kompetanse gjennom slagene hos giganten PSG, Arsenal og Villareal. Tre ulike ligaer og et kontaktnett som går utover Steven Gerrards til Liverpool og Rangers. Etter den overbevisende 3-1 seieren mot Man United i PL-comebacket til Emery, er klubben villig til å sette ut på nok en solid handlerunde.

Gerrard disponerte rundt 61 millioner pund i sommer, og hentet forsterkninger som Boubacar Kamara, Diego Carlos og Leander Dendoncker. Dette i tillegg til permanent overgang på Coutinho. Brasilianeren har dessverre ikke taklet «å endelig lande» etter kaotiske sesonger hos Barca siden 2018.

Premier League: Fulham – Manchester United, 13. november

Etter en lovende leieperiode forrige sesong med Liverpool-takter over spillet og 5 scoringer på 19 Premier League-kamper, blir det skummelt svakt med null scoringer på 30-åringen etter tolv seriekamper. Når Danny Ings og Olli Watkins har levert respektive 3 og 2 seriescoringer, tegner det bildet av at noe ikke stemmer på topp.

Premier League: Brighton – Aston Villa, 13. november

Ifølge Football-Insiders kilde var det forrige måned allerede klart at Emery vil disponere et betydelig overgangsbudsjett i januar, etter den oppløftende seieren mot Erik ten Hag og gjengen, er viljen hos Villa-eierne til å sprøyte inn mer penger i spillerkjøp ikke mindre.

Premier League: Wolverhampton – Arsenal, 12. november

Football-Insiders kilde hevder det jobbes hardt mot en signering av Pau Torres i januar. Villareal-spilleren var i sommer en av de mest ettertraktede midtstopperne i Europa med Manchester United, Barcelona og flere andre giganter fra Premier League og La Liga bankende på døra.

Det stopper ikke der. Ifølge Football-Insiders kilde har Emery satt fingeren på de store utfordringene helt på topp, nå har klubben gitt klarsignal til å hente en forward fra A-lista.

På søndag bærer det til badebyen Brighton, der en annen ny manager has made his mark. På onsdag sendte Roberto de Zerbi og Brighton et Arsenal uten Martin Ødegaard rett ut av ligacupen med 1-3 seier.

Pau Torres i midtforsvaret, en forward fra A-lista som Emery kjenner og vet vil levere fra dag én. Etter å ha sett hva den tidligere Villareal-treneren fikk til i sin debut med Villa-gjengen, pluss 2-3 forsterkninger i januar, er vi ikke lenger bekymret for at Villa fortsetter å trekkes ned mot nedrykksstriden.