Fikk nok noen ekstra rynker etter England.-kampen. (foto: bayern, twitter)

Hansi Flick har tatt sin tropp til VM i Qatar, og det er særlig en spiller som vil bli skuffet over uttaket.

Mats Hummels har blitt utelatt fra den tyske troppen til VM til tross for at han har hatt en utmerket sesong så langt med Borussia Dortmund.

Hansi Flicks avgjørelse kommer som en stor overraskelse. Borussia Dortmund-forsvareren har vært i meget god form denne sesongen, men ikke var nok til at han fikk en billett til Qatar.

BEKREFTET: Han tar over Southampton!

Etter å ha slitt med form og skader store deler av fjoråret, har Hummels hatt en fantastisk oppblomstring denne sesongen. Han har levert fremragende prestasjoner i store kamper mot bl.a. Manchester City og Eintracht Frankfurt.

33-åringens håpet at prestasjonene ville hjelpe ham å få en plass i VM-troppen. Men Hansi Flick har bestemt seg for å utelate ham, i stedet velger han Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Antonio Rüdiger, Matthias Ginter og Armel Bella-Kotchap som sine midtstoppere for turneringen i Qatar.

Mats Hummels fikk ikke være med til Qatar.

Hummels, som sist representerte Tyskland ved fjorårets EM, hjalp landslaget sitt med å vinne VM i 2014.

SISTE: Afrikas største stjerne kan miste VM

I tillegg til Mats Hummels vil Marco Reus også gå glipp av det kommende verdenscupen etter ikke å komme seg helt i tide etter ankelskaden han pådro seg i september. Tyskland skal møte Japan, Spania og Costa Rica i gruppespillet i 2022 FIFA World Cup.

Men den kanskje største overraskelsen er at 17-åringen Youssoufa Moukoko som har aldri spilt for Tyskland før, men er tatt ut i troppen. Moukoko er lagkamerat med nettopp Mats Hummels og Marco Reus i Dortmund.