Har fortsatt en stor jobb å gjøre med (foto: united, twitter)

Donny van de Beek er Man United-spilleren som siden overgangen fra Ajax stort sett har fått kjeft elker vært linket til exit Old Trafford. Da Ajax-mentoren Erik ten Hag entret scenen i Manchester trodde nok flere, van de Beek inkludert, at situasjonen skulle endre seg. Etter siste Premier League-kamp mot Aston Villa med midtbanespilleren på banen, mener en fotballekspert at dette må ha vært siste kamp i United-drakta.

Nå er det flere forståsegpåere som har har gitt 25-åringen denne dommen, men denne gangen kommer det fra en av Van de Beeks landsmenn.

LES: Bellingham-agent: Står mellom to klubber – overgang kan skje allerede i januar

Mot Aston Villa ga United-manageren van de Beek tillit fra start i en Premier League-kamp, for første gang på 701 dager. Det spilleren leverte tilbake, var ifølge fotballekspert Johan Derksen det absolutte lavmål.

Van de Beek ble ikke overraskende byttet ut etter bare 65 minutter i kampen som endte med det bitre 3-1 tapet for United.

-Donny van de Beek spilte en svak kamp. Han hadde ikke noe som helst å bidra med. Han gikk rundt på hele banen og ble byttet ut. De tapte på grunn av spillere som bare kan bidra når de har ballen, sier Derksen til Vandaag inside, med klar adresse Van de Beek.

LES: Bayern melder at kronprins Nübel ikke returnerer

Hos Ajax hadde Ten Hag ryktet som en trener som take no prisoners og som gjør ting på sin måte, ikke ulikt Alex Ferguson.

Så på spørsmål om veien videre for van de Beek, er Derkson bastant.

-Det er over for Van de Beek. Ten Hag vil aldri gi ham en sjanse etter dette. Han (van de Beek) har helt klart skuffet ham stort, avslutter Derksen.

LES OGSÅ: Fansen synger allerede «Ut med Quique»

For oss lukter det også en cut-price exit i januar.