Et harmonisk øyeblikk i Paris. (foto: psg, twitter)

PSG-ledelsen vrir seg fortsatt i skinnstolen når de tenker tilbake på Champions League forrige sesong. Rigget med superstjerner som Neymar, Mbappé, Messi, Ramos, Wijnaldum og Donnarumma, hadde Ligue 1-klubben kjøpt seg billett til finale og trofébordet i mai. Real Madrid sørget for at verdens mest stjernespekkede klubb forsvant ned i et sort hull etter 8.-delsfinalen.

Denne sesongen har PSG ikke virket like suverene som da de gikk inn i dobbeltkampen mot Real Madrid. Med to uavgjort mot Benfica, endte Ligue 1-giganten på andreplass i gruppe H bak den portugisiske klubben. Trekningen endte dermed med møte mot den suverene gruppevinneren Bayern München, der Nagelsmann denne sesongen virkelig ser ut til å ha knekket CL-koden – selv uten Lewandowski.

LES: 5 nødvendige endringer hos Manchester United

Igjen ser det ut som PSG skal bruke finansielle muskler for å kjøpe seg til Champions League-trofeet. Ifølge Marca har PSG bestemt seg for å gjennomføre betydelige forsterkninger i januarvinduet. Marca hevder Paris-klubben skal signere en midtstopper, en sterk fysisk midtbanespiller, og en target man på topp. Ifølge det spanske mediet er forsterkningene som et svar på utfordringene de møter hos Bayern München i 8.-dels-finalene.

LES OGSÅ: Flick har valgt ut spillerne som skal løfte Tyskland

Overgangsvinduet åpner 1. januar. Skal PSG få kjørt inn hele tre forsterkninger før kampene mot Bayern, 14. februar og 8. mars, da er det bare tiden å veien for trener Galtier.

LES OGSÅ: De største «gratisshopperne» girer opp kampen om Jorginho

Tap mot Bayern München er totalt uaktuelt for klubben som har et utgiftsnivå som ingen andre, spørsmålet er om spillerkjøp noen uker før kampene blir løsningen.