(foto: twitter)

Det er bare noen måneder igjen av kontrakten til Jorginho. – Den 30 år gamle defensive midtbanespilleren som Chelsea hentet fra Napoli sommeren 2018 for 57 millioner euro, vil med stor sannsynlighet gå videre gratis ved kontraksutløp 30.juni.

Det er to lag som har blitt eksperter på å hente spillere uten kontrakt, Juventus, som har gjort det til en sport å være sleipe på overgangsmarkedet og Barcelona som etter år med gigantiske kjøp langt over evne har lært av den gamle dame å annonsere sin interesse tidlig for spillere som funderer på forlengelse av sine kontrakter.

Les: Nicki Bille Nielsen tapte anken, men fikk redusert straff

Todofichajes skriver at Juventus allerede har startet forhandlinger og at de er nære på en avtale, mens Barcelona ligger lenger bak i løypa. De fleste tror Jorginho som bare har spilt for italienske klubber før han flyttet til London ønsker seg tilbake til Serie A.

Juventus, som var oppsatt på å hente tilbake Antonio Conte og sparke Massimiliano Allegri har etter en seiersrekke som har bragt dem opp til fjerdeplass så langt nå bestemt seg for å beholde sin manager. – Det er en fordel for Jorginho som har alle de kvaliteter for Max etterspør og trolig vil få en soft landing i Torino.

30-åringen har blitt notert for 29 mål og åtte assist på 206 kamper i Chelsea-trøya.

Les på Popidol: Keanu Reeves er tilbake i «John Wick: Chapter 4»