Enzo Fernández velter Neymar

Det brukes store ord i fotballpressen i Portugal også, men Record har rett i at 21 år gamle Enzo Fernandez er en svært god spiller som til tross for ung alder og ankomst i sommer fra Argentina har en dominerende posisjon på midtbanen til Benficas. – Han er smart i sine valg, dyktig i å posisjonere seg og en svært viktig del av Benficas sitt vel balanserte midtbane.

Benfica har imponert stort i Champions League og casher inn som eneste Portugisiske lag blant de siste 16.

Enzo Fernandez har gjort to assist på fem kamper i Champions League og er ikke til salgs!! – I hvert fall ikke før til sommeren. Benfica møter Club Brügge til 8-dels finale og de mener de har meget gode sjanser til å gå videre også derfra, med alt det innebærer av øke inntekter og berømmelse.

Les: Arsenal har allerede avtale på plass med Premier League-stjerne

Benfica regjerer også toppen av Primeira Liga alene.

Ifølge Record er Manchester United «crazy» på ideen om å signere Fernandez, og en avtale er allerede i arbeid i januar. De sies også å være klubben som leder jakten på midtbanespilleren. Benfica hentet han i sommer fra River Plate for 12 millioner euro, Transfermarkt mener markedsverdien er 35 millioner euro. – Manchester United er villige til å betale det dobbelte.

Les på Popidol: Keanu Reeves er tilbake i «John Wick: Chapter 4»

Argentinerens kontrakt med Benfica går ut sommeren 2027.