Yes. (foto: united, twitter)

Noen dager etter 3-1-skrellen mot Aston Villa i Premier League fikk Manchester United revansje. Ligacupkampen endte med en overbevisende andreomgang som ga 4-2 seier til de røde. For Erik ten Hag var dette hans 13. seier (2 uavgjort, 5 tap), og tid til en kort oppsummering. For United-supporterne er det spesielt tre områder hvor de skal merke stigning i andre del av sesongen.

 -Vi skal bli bedre til å spille med høy intensitet, for det er det de beste lagene gjør, begynner United-manageren til BBC etter Villa-kampen.

LES: Record: -Manchester United har funnet en Champions League-helt de er «crazy» etter

– Vi har tatt et skritt i riktig retning, men vil vil finne de rette øyeblikkene hvor vi skal ha mer ro med ballen og finne de rette øyeblikkene hvor vi kan sette mer fart. Vi er på rett vei, men det er fortsatt langt igjen, fortsetter Ten Hag.

Som skal bruke VM-pausen godt.

-Vi analyserer og reflekterer hele tiden, og nå har vi litt mer tid (på grunn av VM). Vi kan gå litt mer i dybden, og vi skal se hvordan vi skal forbedre oss, messer United-manageren.

Generelt høyere intensitet

Ro der det er riktig

Mer fart der det er riktig

Så enkelt, likevel så krevende. Mye tyder likevel på at nederlenderen begynner å få på plass grunnlaget hos spillerne til å være del av Ten Hag-maskineriet, og de som ikke har det, de forsvinner trolig i januar.

LES OGSÅ: De største «gratisshopperne» girer opp kampen om Jorginho